Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Pankkirosvon poika" by David Walliams & Kaisa Kattelus ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Pankkirosvon poika

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Pankkirosvon poika
  • Author : David Walliams & Kaisa Kattelus
  • Release Date : January 22, 2019
  • Genre: Fiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 44730 KB

Description

Kaasu pohjaan, tÃĪmÃĪ on ryÃķstÃķ!

Uutuus koululaisten suosikkitekijÃĪltÃĪ. HengÃĪstyttÃĪvÃĪÃĪ vauhtia ja kreisiÃĪ rallihuumoria pankkiryÃķstÃķn tiimellyksessÃĪ!

11-vuotiaan Frankin isÃĪ Gilbert on rallicrossin kruunaamaton kuningas, kilparatojen ihailtu sankari. ErÃĪÃĪnÃĪ iltana hÃĪn kolaroi pahasti rakkaalla MinillÃĪÃĪn ja menettÃĪÃĪ toisen koipensa. Frankin hempukkamainen ÃĪiti ottaa hatkat, joten isÃĪ ja poika jÃĪÃĪvÃĪt kahdestaan. Rallista ei tule tekojalan kanssa mitÃĪÃĪn eikÃĪ muutakaan tyÃķtÃĪ lÃķydy, joten pian he ovat kÃķyhiÃĪ kuin kirkonrotat.
Gilbert yrittÃĪÃĪ pelastaa tilanteen, mutta joutuukin paikallisen rikollispomon, Isokihon armoille. HÃĪnet kiristetÃĪÃĪn pakokuskiksi suureen pankkiryÃķstÃķÃķn. Hurjien vaiheiden ja mittavan kaahaamisen jÃĪlkeen Gilbert joutuu vankilaan. Tyrmistynyt Frank aikoo vapauttaa isÃĪnsÃĪ keinolla millÃĪ hyvÃĪnsÃĪ!
Tarinan juonenkÃĪÃĪnteet ovat hengÃĪstyttÃĪvÃĪn vauhdikkaita ja huumori yhtÃĪ kreisiÃĪ kuin Walliamsin aiemmissakin lastenromaaneissa. Kerrontaa leimaa kuitenkin lÃĪmpÃķ ja viisaus.

NÃĪyttelijÃĪ-kirjailija David Walliamsin kirjoja on julkaistu jo 53:lla kielellÃĪ ja niitÃĪ on myyty yli 20 miljoonaa kappaletta! Britanniassa hÃĪnen lastenromaaninsa ovat valloittaneet myydyimpien kirjojen ykkÃķspaikan 100 viikkoa yhteen menoon.

VÃĪnkÃĪ mustavalkokuvitus on huippukuvittaja Tony Rossin kÃĪsialaa.


PDF Books "Pankkirosvon poika" Online ePub Kindle