Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Japansk ordbog: En emnebaseret tilgang" by Pinhok Languages ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Japansk ordbog: En emnebaseret tilgang

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Japansk ordbog: En emnebaseret tilgang
  • Author : Pinhok Languages
  • Release Date : January 10, 2017
  • Genre: Japanese,Books,Reference,Foreign Languages,
  • Pages : * pages
  • Size : 592 KB

Description

Denne ordbog indeholder mere end 3000 japanske ord og sÃĶtninger, som er grupperet efter emne for at gÃļre det lettere for dig at vÃĶlge, hvad du vil lÃĶre fÃļrst. Derudover indeholder anden halvdel af bogen to indeksafsnit, der kan bruges som basisordbÃļger til at slÃĨ ord op pÃĨ et af de to sprog. De tre dele gÃļr tilsammen bogen til en fremragende ressource for studerende pÃĨ alle niveauer.

Hvordan bruger man denne bog med japanske ordforrÃĨd?
Er du ikke sikker pÃĨ, hvor du skal begynde? Vi foreslÃĨr, at du fÃļrst gennemgÃĨr kapitlerne om verberne, adjektiverne og sÃĶtningerne i fÃļrste del af bogen. Dette vil give dig et godt grundlag for yderligere studier og allerede nok japansk ordforrÃĨd til basal kommunikation. OrdbÃļgerne i anden halvdel af bogen kan bruges, nÃĨr det er nÃļdvendigt at slÃĨ ord op, du hÃļrer pÃĨ gaden, japanske ord, du Ãļnsker at kende oversÃĶttelsen til, eller blot for at lÃĶre nogle nye ord i alfabetisk rÃĶkkefÃļlge.

En sidste bemÃĶrkning:
OrdforrÃĨdsbÃļger har eksisteret i hundredvis af ÃĨr, og som med sÃĨ mange ting, der har eksisteret i lang tid, er de mÃĨske ikke sÃĶrligt moderigtige og lidt kedelige, men de fungerer normalt rigtig godt. Sammen med delene i basisordbogen i japansk er denne bog med japansk ordforrÃĨd en fantastisk ressource til at stÃļtte dig gennem hele lÃĶringsprocessen, og den er sÃĶrligt praktisk pÃĨ de tidspunkter, hvor der ikke er internet til at slÃĨ ord og sÃĶtninger op med.


Free Download "Japansk ordbog: En emnebaseret tilgang" PDF ePub Kindle